BANÁNOVÉ LÍVANCE S OVOCEM A ZAKYSANOU SMETANOU

Poslední dobou se v mém snídaňovém menu objevovala převážně ovesná kaše, nebo domácí granola smíchaná s jogurtem a čerstvým ovocem.

Dočista jsem zapomněla, jak výborné (a hlavně opravdu jednoduché) jsou banánové lívanečky. A tak Vám dnes připomínám téměř nesmrtelný recept právě na ně.

Se zakysanou smetanou, ovocem a přelivem z javorového sirupu pak tvoří dokonalé kombo.

Suroviny:

50g celozrnné mouky
1 banán
100ml mléka
1 vejce
¼ lžičky skořice
špetka prášku do pečiva

K servírování:
oblíbené ovoce
zakysaná smetana (nebo bílý jogurt)
javorový sirup (nebo med)

Postup:

Všechny suroviny společně rozmixujeme tyčovým mixerem a na pánvi z připraveného těsta opékáme lívanečky.
Dozdobíme ovocem, zakysanou smetanou a přelijeme trochou javorového sirupu nebo medu.

YOU MIGHT ALSO LIKE

LEAVE A COMMENT

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..