Burgery s trhaným kuřecím masem

Suroviny na 4 porce:
  • hamburgerové housky
  • červené zelí, nakrájené nahrubo
  • libovolné salátové listy
  • mrkev, nastrouhaná nahrubo
  • lžíce vinného octa
  • trochu medu
  • sůl a pepř

na trhané kuřecí maso

  • 4 plátky kuřecích prsou
  • 100ml sojové omáčky
  • 4 lžíce medu
  • 3 stroužky česneku, prolisovaného
  • 2 lžíce rýžového octa
Postup:

Kuřecí prsa omyjeme a očistíme, dáme do hrnce a přelijeme omáčkou připravenou smícháním sojové omáčky, medu, rýžového octa a česneku.

Vše přivedeme k varu a necháme vařit na mírném ohni cca 15 minut, dokud není maso hotové

Kuřecí prsa poté vidličkou natrháme na kousky a v omáčce důkladně promícháme.

Zelí a mrkev smícháme s vinným octem a podle chuti dochutíme trochou medu, solí a pepřem.

Hamburgerové bulky rozřízneme na polovinu a plníme listy salátu, ochuceným zelím s mrkví a kousky trhaného masa.

YOU MIGHT ALSO LIKE

LEAVE A COMMENT

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..