CITRONOVO-MAKOVÝ CHLEBÍČEK

Suroviny
  • 140g skyr Billa
  • 150g javorového sirupu Billa Bio
  • 2 vejce
  • nastrouhaná kůra z 1 citronu Billa Bio
  • 2 lžíce čerstvé citronové šťávy
  • 90g rozemletých ovesných vloček
  • 100g mandlové mouky
  • 1 lžíce máku
  • 3/4 lžičky prášku do pečiva
Postup:

V jedné míse smícháme skyr, vejce, citronovou šťávu a javorový sirup.
V druhé míse mandlovou mouku, ovesné vločky, mák, citronovou kůru a prášek do pečiva.

Sypkou směs opatrně přimícháme k tekuté a důkladně promícháme.

Takto připravené těsto přelijeme do formy na chlebíček vytřené trochou tuku nebo vyložené pečicím papírem a pečeme při 175°C asi 50 minut.

YOU MIGHT ALSO LIKE

LEAVE A COMMENT

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..