
Včera jsem zažila naprosto okouzlující chvíli, když jsem se na svých zablácených nových jehlách (hrad, mokrá půda, žádné kachličky a po sto letech vyfintěná Betty – nemusím snad říkat víc:D Zdravím tě karmo!) nesla v rytmu Wagnerova Svatebního pochodu za vlečkou šatů své nádherné sestřenice.
Zažila jsem svou první svatbu – a rovnou z pohledu svědka. Nepopsatelné!
Nemusím Vám tedy zrovna dvakrát povídat, jak moc dojatá z toho stále jsem. A tak to dnes bude opravdu stručné!
Ale díky bohu zase zdravé a výživné. Žrací kocovina (naneštěstí – nebo naštěstí? – mám nasazeny antibiotika, takže opravdu – kocovina jen a pouze z pořádné hostiny)
Lívance a vafle snídám poslední dobou opravdu často.
Ráda si do nich totiž přidávám protein, díky němuž zvýším množství bílkovin a jsem tak hezky zasycená na delší dobu. Tato skutečnost se mi ve dnech pracovního vytížení opravdu hodí, neboť mám v práci obědovou pauzu docela pozdě a abych třeba dvě hodinky poslouchala, jak se ke mně snaží můj žaludek zuřivě promlouvat – tak to opravdu nechci.
Pokud tedy doma nějaký protein máte a víte, že Vás další jídlo čeká až daleko v daleké budoucnosti, neváhejte dvakrát! Stačí si 50g vloček zkrouhnout na 30, přidat odměrku proteinu a máte vystaráno!
A kombinace borůvek a vysokoprocentní čokolády? Kde se na to hrabou svatební koláčky!
Suroviny:
50g rozemletých ovesných vloček
1 vejce
1-2 lžičky medu
150ml mléka
5g kakaa
špetka prášku do pečiva
hrst borůvek
Postup:
Všechny ingredience smícháme, metličkou vyšleháme a na pánvi opékáme ve tvaru lívanečků.
Magda
Tak teď už konečně vím, co bude zítra k snídani!
Magda z blogu Food by Mag❤
Pavlína P.
Ohh…vypadají božsky! A jsou krásně nadýchané….takže určitě vyzkouším 😀
Míša Šislerová
Moc krásné fotky i lívanečky, povedly se ti moc hezky nadýchané 🙂