JAHODOVÁ PEČENÁ OVESNÁ KAŠE

Připomenout si jeden z mých oblíbených receptů na jednoduchý snídaňový (nebo klidně i odpolední) koláč není vůbec na škodu.❤️

Příprava pečené ovesné kaše nezabere více než tři minuty a během pečení Vám dá navíc prostor věnovat se jiným činnostem.

A navíc chutná skvěle! Nebudem si lhát!

Suroviny:

55g ovesných vloček
1 vejce
půlka rozmačkaného banánu
hrst jahod – nakrájených na menší kousky
špetka prášku do pečiva
75ml mléka
dle chuti med, případně jiné sladidlo na doslazení

k servírování:
plátky jahod
řecký jogurt
oříšky a vysokoprocentní čokoláda

Postup

Troubu předehřejeme na 180 stupňů.
Všechny suroviny smícháme, přelijeme do zapékací mísy a pečeme 20-25 minut.
Podáváme s jogurtem, jahodami, oříšky a čokoládou.

YOU MIGHT ALSO LIKE

LEAVE A COMMENT

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..