PENNE S KUŘECÍM MASEM A HRÁŠKOVO-BAZALKOVÝM PESTEM

Připraveno ve spolupráci s BILLA CZ

Suroviny na 2 porce:

2 porce těstovin (cca 160g v suchém stavu)
lžíce olivového oleje
cca 10 kousků sušených rajčat
15g baby špenátu
dva plátky kuřecích prsou Vocílka
sůl a pepř

Na hráškovo-bazalkové pesto:
25g lístků čerstvé bazalky
100g hrášku
60g mandlí zbavených slupky (případně vlašských ořechů)
1 stroužek česneku
1 lžíce citronové šťávy
2 lžíce olivového oleje
40g parmazánu BILLA grana padano
sůl a pepř podle chuti

Postup:

Suroviny na pesto vložíme do mixéru a rozmixujeme, podle chuti dosolíme a dopepříme.
Kuřecí prsa omyjeme, očistíme, nakrájíme na kostičky, osolíme opepříme a opékáme na pánvi.
Těstoviny uvaříme podle návodu, scedíme a promícháme s lžící olivového oleje, baby špenátem a nadrobno nakrájenými sušenými rajčaty. K takto připraveným těstovinám přimícháme pesto, kuřecí kousky a podáváme.

YOU MIGHT ALSO LIKE

LEAVE A COMMENT

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..